Ola Matre vinner 16-17
Foto%3A+Kjell+Vigestad
Sterk tid av Asker Skiklubbs 17 år gamle Ola Matre : 1:16:47
Gerda Bjåstad vinner 75-79 år
77-årige Gerda Bjåstad løp på 2.01.39. Det er 3 minutter raskere enn i fjor. Klasserekorden har hun sjøl med 1.54.30 satt i 2004
Håvard Nordgård nr.3 i Oslo uka etter Berlin
Håvard Nordgård imponerte med å løpe på 1.17.45 bare uka etter at han leverte 2.38.57 i Berlin Maraton. En tid som gir ham topplassering på maratonstatistikken.
Marit Karlsen prøvde en tilsvarende dobling men fikk det tungt, men perset tross alt.
Men har man en sterk kropp og er erfaren så er en slik dobbling altså mulig. Men prøv ikke dette hjemme i stua......
Øystein Syversen seier i 50-54
Øystein Syversen, Oppstad IL vant klassen sin på 1:15:07 men fikk tøff fight av sin hardeste konkurent også i fjor i klassen.
Ivar Sandø nr.2 i 50-54
Ifjor hadde han 1.16.07 i Oslo som ga andreplassen på statistikken i 50-54 år.
I år ble det enda bedre tid: 1.15.48
Mons Bale nr.3 i 50-54 Den tøffeste klassen!
1.17.08 gav altså tredje plass i klassen. Tøft nivå! Like tøft som i klassen under og tøffere enn i 40-44 og nesten like krevende som i 35-39 og selv i den store klassen 23-34 år var det bare 8 som løp fortere enn Bale.
Asbjørn Persen vinner 18-19
Asbjørn Persen, Orion 1.15.06 holdt til klasseseier og en 10.plass totalt
Kjell Kraakmo
1.24.33 på Kraakmo bare noen få sekunder dårligere enn hva han løp på i Oslo i 2004.
Kraakmo er på beina igjen etter kollapsen i Bornholm Rundt (som du kunne lese om i siste nummer av KONDIS)
Tommy Torgersen
Foto%3A+Per+Inge+%D8stmoen
Tommy Torgersen Ull/Kisa 1.14.16 uka etter Lidingøloppet var solid. Det holdt til 9.plass totalt.