Starten
Foto%3A+Per+Inge+%D8stmoen
Fall i starten
Foto%3A+Kjell+Vigestad
Med over 1300 på startstreken ble det i tetteste laget for noen. Her er det Monika Larsen som går overende. Vi har fått epost fra henne som forteller at det gikk bra og at løpet gikk som planlagt!
teten ut fra start
Fra venstre: Kristian Qvenild (2124) sluttid 1.19.32 og 38 plass, vinner Karl Johan Rasmussen med 1.07.09 og (2506) Marit Karlsen 1.41.02 og 45.plass
På Marits egen blogg forteller hun at hun stivna allerede etter 3 km. Og som hun oppsummerer sjøl: en halvmaraton 7 dager etter maraton (Berlin) ble nok for tett.
Men pers både i Berlin og Oslo. Gratulerer! karlsens blogg
Karl Johan Rasmussen suveren vinner
Foto%3A+Heming+Leira
Med 1.07.09 var han nesten 3 minutter foran nr.2 Jan Helgesen
Her løper han med Operabyggplassen i bakgrunnen og passerer Stefan Erath som løper maraton og ender på 3.26.46
Jan Helgesen nr.2
Foto%3A++Kjell+Vigestad
Ifjor vant han Oslo Maraton i år ble det andreplass på den halve distansen.
Runne Fenne tredjeplass
Rune Fenne startet sterkt og lå etter snaue 10km 20 sekunder foran Jan Helgesen.