Carlos vant på 16.35 og var knappe halvminuttet foran Jon Didriksen. Bestetida til Carlos er på 16.17, men tatt i betraktning at han ikke ble presset av noen, indikerer løpet at han er i rute og går mot en god sesong. NM terrengløp er første viktige konkurranse for mannen som nå løper for Ogndal.

Kvinnklassen var som nevnt atskillig mer spennende. Sharon og Jessica fulgte hverandre på hele førsterunden, men i den lange bakken på andrerunden, måtte Jessica slippe. Luka på 4-5 sekunder holdt seg til det var 500 m igjen. Da klarte Jessica å hente fram ekstrakreftene, og i mål var hun 3 sekunder foran. Vinnertida ble så god som 18.29, noe som er løypepers med 6 sekunder for Jessica. Bare fire kvinner har noen gang løpt fortere.

Enda større framgang har Sharon Broadwell hatt gjennom denne vinteren. Før onsdagens løp hadde hun 19.24 som bestetid. Sist helg ble hun nordisk veteranmester på både 1500 og 3000 m, og alt tyder på at hun går mot en svært god sesong.