Det+l%E5+an+til+superduell+mellom+helgens+vinner+p%E5+400m+Thomas+Roth+og+Henrik+Ingebrigtsen+som+vant+1500m.
Det lå an til superduell mellom helgens vinner på 400m Thomas Roth og Henrik Ingebrigtsen som vant 1500m.
Det ble som ventet en tøff duell om medaljene på 800m, i et felt som er blant de aller beste som noen gang har løpt i et Junior NM. Thomas Roth satte mesterskapsrekord på en distanse som tidligere har blitt løppt av storheter som Vebjørn Rodal, Atle Douglas og Geir Søgnebotten. Dette feltet vi hadde i dag inneholder forhåpentligvis løpere som kan representere (og hevde seg) Norge i internasjonale mesterskap i mange år fremover.

Thomas Roth var offensiv fra start i dag
Thomas Roth klinte til fra start i dag for å vise hvem som var Norges beste mellomdistanseløper i juniorklassen. Med gull på 400m og medalje på 80m fra Senior NM, var han full av selvtillit fra start.