Pål Larsen og Harald Graarud på halv
Roger Nilsen nr. 3 på halv
Roger Nilsen fra Linderud trives på halvmaraton. På Jessheim ble det 1.24.40, og i Drammen var han KONDIS-hare for feltet som skulle under 1.40. Det løste han perfekt gjennom et jevnt løp og sluttid 1.39.46..... Men drikke har han ikke tid til på halvmaraton
Jon Flesjå med sterk 4. plass på halv
Stor tropp fra Follo i Mysen i år
Joggekameratene stilte med 13 løpere i år. Her er de fleste samlet før løpet. Bjørn-Erik Heide i midten bak ble beste Folloløper på halvmaraton med 5. plass.
Ed Larsen nr. 6 på halvmaraton
Ed B. Larsen er en god distriksrepresentant for Kondis. Her bak sykkelen foran løpet.
Bjarne Træland- trofast deltager fra Bergen
Selv om det ikke er mange lokale løpere med, nyter løpet godt av langveisfarende. Bjarne Træland tar hvert år turen fra Bergen for å delta.
Deler av startfeltet
Starten i år gikk kl. 15. Det er et perfekt tidspunkt som gir løperne dagslys stort sett hele tiden. Sett av 30.12 kl. 1500 også i 2004.
Familien Jacobsen alltid på plass i Mysen
Tommy Jacobsen og datter Monica kom rett fra treningsleir i Gøteborg til løpet. Selv om Monica var rundt minuttet bak storesøsters tid fra i fjor, var de godt fornøyd med formen.
Frode Monsen var suveren på 10 km
Turid og Kari vant hver sin distanse
Mens Turid Malmo Knutsen hadde full kontroll på 10,5 km, tok Kari Lindholm (bak) gullet på halvmaraton.
Turid fikk god pes fra Svein Lomås
Oddbjørn Homstvedt nøyde seg med 1 runde
Oddbjørn har slitt med ryggen i det siste. Derfor nøyde han seg med 1 runde i dag. Det holdt til seier.
Gjermund Tveito var best > 60 år
Joggekameratenes sterke løper, Gjermund Tveito, frøs i starten, men fikk det godt og varmt etter hvert. I dag ble det 4. plass på 10,5 km.
Bjørn Klemmetsrud drakk tett i dag
Edvard Fossnes imponerte i dag
Edvard Fossnes vant overlegent klassen for alderspensjonister. Mye takket være inspirerende følge fra Karianne Kjellemo hele veien.
Roy Helgerud klaget på høyt startnummer
Løpstopper er in blant friidrettsdamene. Også velvoksne menn fikk det i årets løp. For mange blir startnumrene mindre og mindre for hvert år.
Steinar Haukanes har vist god form i år
Alvilde Dancke og Monica Jacobsen
Alvilde Dancke løp inn til 2. plass på 10,5 km i dag. Her drar hun familien Jacbosen på 1. runden.