Anne+Jorunn+Hodne+passerer+m%E5lstreken+som+suveren+vinner+i+Nordmarka+Skogsmaraton+%28foto%3A+Runar+Gilberg%29
Anne Jorunn Hodne passerer målstreken som suveren vinner i Nordmarka Skogsmaraton (foto: Runar Gilberg)
Det var ingen overraskelse at Anne Jorunn Hodne skulle gjøre et sterkt løp og vinne Nordmarka Skogsmaraton. Hun viste klasse ved flere anledninger i fjor. Blant annet vant hun det 30 km lange skogsløpet Nordmarkstraver'n på overbevisende vis, og i NM halvmaraton noterte hun meget pene 1.16.56. Nå viste hun at hun også behersker maratondistansen, og det er bare ei kvinne, Gry Wilhelmsen, som har løpt fortere noen gang i Nordmarka Skogsmaraton.

I herreklassen var det en kvartett som løp samlet fram til 28 km da Morten Tronbøl måtte slippe. Nærmere 35 km begynte også Gudmund Høst og Andreas Myhre Sjuseth å kjenne distansen, og Runar Gilberg kunne forsvare fjorårsseieren. Vinnertida var 4.26 bedre enn i fjor.

Forholdene var en god del svalere enn da, men drøye 20 grader i skyggen og stort sett lite skygge å finne gjorde den kuperte rundturen i Nordmarka minst like krevende som i et normalår.

Totalt var det 388 påmeldte og 342 løpere som fullførte årets skogsmaraton. Det betyr at deltagelsen er gledelig stabil for dette flotte løpet i Oslomarka - med henholdsvis 326, 360, 320 g 342 deltagere de fire siste årene.

2007: 342
Runar+Gilberg+vant+herreklassen%2C+og+umiddelbart+etterp%E5+var+Kondisredakt%F8ren+p%E5+jobb...se+%F8vrige+bilder+og+tekst+ovenfor+dette+bildet%0D%0A+%28kommentar+og+foto%3A+Olav+Engen%29%0D%0AMange+flere+bilder+f%F8lger+l%F8rdag+kveld+og+s%F8ndag.
Runar Gilberg vant herreklassen, og umiddelbart etterpå var Kondisredaktøren på jobb...se øvrige bilder og tekst ovenfor dette bildet (kommentar og foto: Olav Engen) Mange flere bilder følger lørdag kveld og søndag.