Skolen har ikke bare 8 løpere og 200 meters etapper som i de vanlige Tinestafettene. For å opprettholde en snart 30 år gammel tradisjon, løpes det nemlig 15 etapper på tilsammen 4550 meter i terreng og på veg. Stigende elevtall og flere klasser på ungdomstrinnet betyr automatisk også økning i Tinestafetten. Alle klasser på ungdomstrinnet stiller selvsagt opp når bøkene blir lagt til side, og deltakelsen fra lærere, såvel som fra russ og politi, maner nok også til litt ekstra innsats.
Klassevinnere 8. klasse 2004
Klasse 8D ved Elverum Ungdomsskole vant med hele 50 sekunders margin til de andre 8. klassene i kommunen og satte også de to lærerlagene ettertrykkelig på plass. Det var faktisk bare tre klasser som løp raskere enn denne spreke 8D-gjengen. Ikke nok med det: De fikk også ny bestenotering for trinnet med 13.55.
"Klassevinnere" 9. klasse 2004
"Lovens lange armer" er også raske til beins! Politiet ledet sitt felt foran alle 9. klassene og var en drøy 100 m foran inne på Sentralidrettsplassen. De senket også sin egen bestenotering etter at løypa ble lagt om med 50 meter for fire år siden. Den nye "persen" lyder på 13.21.
Klassevinnere 10. klasse 2004
10E ved Elverum Ungdomsskole tok revansje for tapet mot F-erne i fjor, og knep seieren så og si på målstreken. Fire sekunder skilte lagene som tilhøre samme team. Begge løp også under gjeldende løyperekord i den nåværende traséen. Russen fra 2002 hadde den gamle rekorden på 12.54, noe som nå ble forbedret med 15 sekunder til 12.39.