Jubilerte med sin 20. seier
Risbergets vinterkarusell fortsatte lørdag ettermiddag med sesongens 5. løp. Dette var også lokalredaktørens 20. løp - og 20. seier, siden første løp i november 2000. Totalt 56, 17 aktive og 39 mosjonister , lot skiene stå og benyttet joggeskoene i området rundt Jordan på Flisa.
Bildet: Per Ivar Svartholt "visste hvordan John Amundgård skulle slås på Jordan."

Nå med resultater!
Vinnertida i det 3 km lange løpet ble 10.43, og seiersmarginen i "jubileet" var på 34 sekunder. På Braskereidfoss for 14 dager siden var det Per Ivar Svartholt som ble karusell-vinner i lokalredaktørens skadefravær, etter å ha sått John Amundgaard på de siste metrene. Denne gang brukte Svartholt samme "resept" og sikret seg 2. plassen etter nok en god avslutning. Rune Bakken besatte 4. plassen - vel ett minutt etter fatter`n. Mona Solberg var igjen raskeste dame, bare slått av 6 menn.
Johnny Fallås har gjort unna to runder rundt fabrikken på Jordan pluss en tur nedom Færder Camping ved Flisa. Bak kommer Jan Petter Engelund.
To meget trofast karusell-løpere i Øvre Solør: Ola Oppberget (til venstre) og Tor Karlstad.
Praten går livlig etter løpet mellom Per Ivar Svartholt og Johnny Fallås.