1. Wendy Fjellstad 21.48
2. Kjersti Gram Andersen 27.15
3. Siri Berntsen Svinddal 27.23
Mortens meditasjon hjalp godt i dag
Morten Gammelsæter kombinerte tøyning og konsentrasjon på en perfekt måte før løpet.
Edvin droppet skituren i dag
Edvin Søvik valgte løping fremfor langrenn i dag. Et klokt valg for den lovende langrennsløperen fra Skimt. Det ga 4. plass i dag.
Morten kontrollerer motstanden før løpet
Morten Gammelsæter før debuten i Vintertrimmen.
Det var ikke vår dag i dag
Skuffede storfavoritter fra Ås IL etter løpet. Bjørn Håvard Evjen var en avrivning i leggen fra totalseieren i årets Vintertrim (3 av 5 seire, 3 beste plasseringer teller), mens Jan Billy Aas ikke maktet å tukte Morten Gammelsæter i dag. Med røde øyne måtte Jan Billy konstatere at debuten som Ås-løper ikke ble den suksess han hadde håpet på.
Morten var fornøyd med skoene
Morten Gammelsæter er proff til "tåspissene". Til kveldens løp hadde han med ikke mindre enn 3 ulike par sko (sko er billigere i England). Valget falt på Adidas-terrengsko med lange pigger. Det viste seg å være et klokt valg. Steinar Lien måtte nok en gang konstatere at en bedre skodd løper tar seieren i Vintertrimmens snødekte løype.

men Steianr Lien har ikke ligget på latsiden i julen. 3. juledag holdt han følge med årets Mysenvinner, Pål Larsen, nesten helt inn til mål i Ryggejoggen.

Nyttårsaften reiste Steinar og Morten til Tønsberg. De løp 12 km-løypen. Steinar ble nr. 4 med tiden 46,18. Morten hadde 46,33 på femteplass. Vidar Kalnes var suveren vinner.
Bar og fin løype på sykkelstien mellom Tønsberg og Horten. Sola skinte og det var ca. 6 minus. Målgangen var innendørs.

Lørdag blir det Romerikskarusellen på Bjørkelangen for den sterke Oppegårdløperen.
Wendy til topps i kvinneklassen
Selv om det ble en grei seier i dag, var Wendy Fjellstad bare middels fornøyd med kveldens løp. Tiden 21.48) var 25 sekunder svakere enn tiden i desember, men det skyldes i all hovedsak føreforholdene som var betydelig vanskeligere i dag enn i desember.
Økt deltagelse i dameklassen
Kjersti Gram Andersen og Siri B. Svinddal koste seg i Ski i dag. De gleder seg allerede til neste løp torsdag 12. februar. Løpene i Vintertrimmen gir også damene et svært godt grunnlag før Follotrimmen starter for fullt i slutten av april. Det kommer nok flere av konkurrentene til å merke utover våren.
Morten Thorsby valgte også pigger
I likhet med begge vinnerne samt Jo Inge Fjellstad på 5. plass, løp Morten Thorsby inn til 7. plass med pigger under beina. Et klokt valg i dag skulle det vise seg selv om det ikke var helt perfekte forhold for pigger (en del løssnø).
Jan Bily Aas slet i dag
Det ble andreplass i dag i debuten som Ås-løper. Jan Billy står fortsatt uten seier i Vintertrimmen.