Kjersti Karoline Danielsen med ny løyperekord
Med tiden 27:22 ble det ny løyperekord på Kjersti Karoline Danielsen (bildet). Synne Visnes tok andreplassen med 29:19, også denne tiden er bedre enn den gamle løyperekorden. Øystein Sylta vant på 23:46, 15 sekunder foran Kristen Skjeldal.

Øystein Sylta

Kristen Skjeldal, nr 2 på 24.01. Han lå likt med Dyrhovden i første del av løpet, men dro fra i siste del. Veteranen Skjeldal løp 18 sekunder raskere enn i fjor.

Joel Dyrhovden fra Samnanger ble nr. 3 på 24:22, to sekunders forbedring fra fjorårets Ulriken opp.

Kjersti Karoline Danielsen løp på 27:22 og knuste Helene Pemmers rekord fra 2008 som var 29:20.

Synne Mala Visnes (15) fra Gular, vinner av Stoltzekleiven opp 2008, tok en fin andreplass i sin debut opp Ulriken med 29:19.

May Britt Buer fra IL Harding ble nr 3, åtte sekunder etter Synne Visnes. Hun startet forsiktig og var 26 sekunder etter på første passering.