Det var 88 deltakere i årets halvmaraton som også var kretsmesterskap for Hordaland. Alemayehu Sitotaw ble også kretsmester, mens Audhild Hestad løper for Gaular og er dermed ikke med i kretsmesterskapet.

Fullstendig resultatliste.

Alemayehu Sitotaw, Øystein Eriksen og Robert Gulbrandsen har tatt ledelsen etter 300 meter. Øystein Eriksen kom inn på 4. plass med 1.20.05, Robert Gulbrandsen ble nr. 5 på 1.20.41.

Helene Pemmer løp på 1.30.36 og ble nr. 3 av damene.

Ståle Vange løp på 1.18.50. Her etter 7 km var han på 5.plass, men løp seg opp på en god andreplass, over ett minutt foran nr. 3 Dag Haugland.

Terje Haugland ble nr. 6 med 1.21.32.

Tore Trohaug løp på 1.34.00.

Henny Kvalheim ble 4. beste dame med 1.33.03. Bak kommer Arnfinn Bårdsen som løp på 1.37.13.

Anne Thomassen løp på 1.41.10, Robert Meyer på 1.41.56.

Johs Slethaug og Magnus Ness

Anne-Mette Sommer

Josefin Titelman, nr.57 Bård Støve og nr 56 Sverre Tvinnerem

Rolf Widerøe

Alemayehu Sitotaw ved 15,5 km. Her hadde han opparbeidet et forsprang på vel 4.19 til nestemann. Alemayehu sliter fremdeles med en skade som han pådro seg på et baneløp i sommer, men trener mot New York Marathon i november og regner med å være skadefri til da.

Dag Haugland ble nr. 3 med 1.20.05. Robert Gulbrandsen klarte ikke å holde samme fart og endte 36 sekunder bak i mål.

Audhild Hestad hadde kontroll på konkurrentene hele veien, og kom i mål på 25.10, 13 sekunder bak personlig rekord satt i Jølster i juli.

Anne Marie Heienberg løp inn på andreplass på 1.26.56. Pål Simonsen kom inn på 1.27.06.

Jan Wilhelm Werner løp på 1.28.21.

Thor Andre Søyland med Jan-Ove Sagstad i hælene

Kåre Gunnarskog

John Lindebotten og Espen Konglevoll runder svingen ved Fana Kirke etter ca 16 km.

Morten Hauso

Gorm Natlandsmyr og Geir Jensen

Synneve Aspevik løp på 1.39.11 og ble 5. dame. Bak kommer Geir Kjell Andersland.

Det var mange blide fjes i det flotte høstværet. Her er det Lars Tørresen som tydeligvis er fornøyd med løpet i Fana.

Erik Thorsen og Rolf Seldal

Helge Johnsen og Thor Magne Hjartåker

To glade vinnere, Alemayehu Sitotaw og Audhild Hestad. Begge var godt fornøyd med løpet, selv om Alemayehu syns det var litt vel ensomt i teten.