Margrethe Andersen vant for 3. år på rad
Jan Vidar Akselberg (bildet) fra BFG Fana vant det 3 km lange løpet med god margin foran Brynjulf Vonen og Stein Roar Andersen. Margrethe Andersen, som løp for Gaia BIL, vant dameklassen på 12.30, to sekunder foran Hanne Liland. Liv Astrid Losnegaard ble nr. 3.
Deltakertallet på 112 var omtrent som i fjor, og som vanlig vant Gaia BIL lagkonkurransen suverent foran HSD Buss.

Resultatliste

Jan Vidar Akselberg har tatt ledelsen etter 400 meter og kom i mål på 9.42, 20 sekunder foran nr.2 Brynjulf Vonen.

Ørjan Karlsen fra HSD (nr. 813), Kåre Gunnarskog fra Nera (nr. 589) og Kristoffer Orhagen fra Haukeland Sykehus' idrettslag (nr. 802).

Espen Svåsand fra Laksevåg turn (nr 599) med far Gunnar Svåsand fra Bergen politi (801) og Margrethe Andersen.

Brynjulf Vonen, nr. 2 på 10.02.

Stein Roar Andersen, nr. 3 på 10.30.

Per Solesvik, Kjell Frode Hole og Kristoffer Orhagen.

Kåre Gunnarskog, nr. 9 på 11.26.

Arild Birkeland og Jan Kårbø

Det var kamp mellom Margrethe Andersen og Hanne Liland, Hanne som her er bak, kom seg forbi, men ble tatt igjen av tittelforsvareren like før mål.

Denne løypa blir hardere for hvert år, sa Liv Astrid Losnegaard før start. Hun kom i mål på 13.14, hele 3 sekunder mer enn hun brukte i fjor!

Odvar Holsen fra Posten BIL

Sverre Sæbdal fra AKS-77.

Margrethe Andersen vant for 3. år på rad, og det er Bjarte Bødker som har lokket henne med. Kondis.no støtter Bjarte i det videre arbeidet og regner med å se henne i øvre sjikt på litt flere resultatlister framover!