Det var imidlertid mange kjenninger å finne i Bergsdalen også i år, veldig mange løper år etter år i Bergsdalen, og det setter vi som arrangør meget stor pris på. Det er nå bare en løper igjen i den harde kjerne som har fullført alle løp, nemlig Arild Bjørkheim fra Stanghelle.

Det strålende været gjorde at varmen ble noe plagsom i år, og sammen med en til dels kraftig vind gjorde dette forholdene vanskelige. Det var likevel mye sterk løping. Tommy Torgersen var i år helt suveren i herreklassen, og vant som han ville på tiden 1.16.12. På de neste plassene fulgte Kjetil Dyrvik med 1.18.14 og Ivar Sandø med 1.20.35. Meget sterk løping av Sandø som løper i klasse MV4.

Dameklassen ble vunnet av Hege Eikemo som for første gang hadde tatt turen til Bergsdalen. Den sympatiske og blide vinneren ga uttrykk for at hun hadde likt seg godt, og lovet å komme tilbake ved senere anledninger. Eikemo brukte 1.29.34 på de 21,1 kilometrene gjennom dalen. På plassene etter fulgte Marianne Oppsahl på tiden 1.31.38 og Dini Ter Brak Øren med 1.42.32. Her må også nevnes Astrid Bjørkhaug i klasse KV6 som løp helt uanfektet inn på tiden 2.11.05.

Alt i alt en fin dag med fornøyde og blide løpere langs landeveien i Bergsdalen. Arrangøren beklager litt rot i de første resultatlistene, og håper flest mulig finner veien til Bergsdalen også neste år.

Tommy Torgersen og Hege Eikemo med premier som varmer.

Hege Eikemo

Marianne Oppsahl

Vinnere av gensere: Foran: Randi Wie, Helge Henriksen og Odd Wilhelm Olsen. Bak Hege Eikemo og Tommy Torgersen.