Ingen nær Helge Hafsås og Kjetil Dyrvik
I dagens Norgeskarusell var disse to helt suverene. Helge Hafsås (bildet) utklasset konkurrentene med 2.39.12. Per Gunnar Alfheim tok 2.plassen med 2.57.36. Kjetil Dyrvik løp halvmaraton på 1.15.46 og var 9 minutter foran Carl-Eirik Steffensen.
Det var god deltakelse i denne første karusellen, 29 på halvmaraton og 35 på hel. Det regnet litt i begynnelsen, men så lettet det og regnet holdt seg vekke til kl. 16.30 når de fleste var kommet i mål. Isen og snøen i løypa forsvant også i løpet av det siste døgnet. Se resultatlisten.

Her kommer Morten Hauso fulgt av Ulf Jacobsen, Per Gunnar Alfheim og Robert Gulbrandsen (nr. 49) like etter start. Morten Hauso lå på 2. plass på maraton etter en runde, men både Per Gunnar Alfheim, Robert Gulbrandsen og Ludvig Tennebekk kom før i mål.

Fra venstre: Tom Steen, Trond Jensen og Roald Hjartåker. Førstnevnte brøt. Jensen og Hjartåker kom inn som hhv nr. 7 og 6 på halvmaraton.

Inge Asbjørn Haugen, Tore Leikvoll, Thor-Magne Hjartåker og Victor Larsen. Bak Hjartåker skimtes Edna Leikvoll som var eneste dame i konkurranseklasse. Hun kom inn på den flotte tiden 3.43.41.

Frode Storvik løp sin maraton nr. 2.

Anne Tvedt var en av 3 damer på halvmaraton.

Også på helmaraton var det tre damer med, deriblant Tove E. Dybwad.

Helge Hafsås ledet hele veien. Her på 1. runde.

Kjetil Dyrvik hadde ingen plagsomme konkurrenter på denne halvmaratonen.

Georg Vikshåland, trofast Norgeskarusell-løper, stilte utenfor konkurranse, men løp på 3.53.36.

Carl-Eirik Steffensen ble nr. 2 på halvmaraton på 1.24.58.

Første runde ved Fana kirke: Fra høyre: Per Gunnar Alfheim, nr. 2 på maraton (2.57.36), Robert Gulbrandsen, nr. 3 på 3.11.30, Ståle Danielsen, nr. 5 på halvmaraton (1.29.12) og Roar Pedersen, nr. 4 på halvmaraton (1.28.39).

Ove Hansen kommer i mål på sin maraton nr. 25.